9,531 ساعت
مشاوره های خصوصی موفق به متقاضیان داده شده است
الان همان شنبه ای هست که می خواستی تغییرات را شروع کنی
مشاوره برای درمان افسردگی
افسردگی یک اختلال خلقی جدی است، که حدود 264 میلیون نفر در سراسر جهان را شامل میشود. این افراد در سال گذشته حداقل یک دوره افسردگی اساسی را تجربه کرده اند. افسردگی می تواند باعث احساس غم و اندوه شود و فرد را نسبت به چیزهایی که قبلا لذت می برد، بی علاقه کند. هر فردی ممکن است تحت تاثیر افسردگی قرار گیرد، و این می تواند در هر سنی اتفاق بیفتد، اما اغلب در بزرگسالی شروع می شود. خبر خوب این است که افسردگی به شدت قابل درمان است، با گزارشهایی مبنی بر اینکه 80 تا 90 درصد افراد با مشاوره درمان افسردگی به خوبی بهبود می یابند.
تشخیص افسردگی
همه گاهی غم و اندوه را تجربه می کنند. اما افسردگی چیز دیگری است. افسردگی، غمگینی یا ناامیدی شدید است، که بیش از چند روز طول می کشد. فعالیت های روزمره شما تداخل و اختلال ایجاد می کند و حتی می تواند باعث درد فیزیکی شود. خوشبختانه بیشتر افسردگی ها قابل درمان هستند. تشخیص افسردگی نیاز به یک فرآیند ارزیابی سلامت روان دارد. به طور کلی، برای تشخیص افسردگی، علائم باید حداقل به مدت دو هفته وجود داشته باشند.
درک افسردگی
افسردگی افراد مختلف را به طرق مختلف تحت تاثیر قرار می دهد، اما اکثر آنها ترکیبی از علائم زیر را تجربه می کنند:
غم و اندوه طولانی مدت یا احساس پوچی، احساس درماندگی یا ناامیدی، احساس گناه یا بی ارزشی، خشم و تحریک پذیری، بی قراری، مشکل در تمرکز، خستگی، تغییر در الگوهای خواب، تغییرات اشتها، درد مزمن، سردرد یا معده درد، کناره گیری از دوستان و خانواده، افکار مرگ یا خودکشی.
افسردگی در اثر ترکیبی از عوامل ژنتیکی، بیولوژیکی، روانی، اجتماعی و محیطی ایجاد می شود. افرادی که سابقه خانوادگی افسردگی دارند و افراد مبتلا به بیماری های مزمن جدی مانند بیماری قلبی یا سرطان در معرض خطر ابتلا به افسردگی هستند. تغییرات عمده زندگی، ضربه روحی و استرس نیز می تواند یک دوره افسردگی ایجاد کند، اگرچه برخی از دوره های افسردگی بدون هیچ دلیل خارجی، آشکار می شوند.
حتما صدای افرادی که با مشاوره تغییر کردند، گوش بده
این شخص به علت گذشته سختی که گذرانده بود، اتفاقات و خاطرات تلخ مدام ذهنش را درگیر کرده بود، آرامش ذهنی ازش سلب شده بود، نمی توانست خوب بخوابد، از اطرافیان بسیار دلگیر و ناراحت بود، همه این افکار لذت زندگی شیرین را ازش گرفته بود
این فرد به علت اضطراب اجتماعی در موقعیت کاری و فضاهای شلوغ احساس ناراحتی و سردرگمی می کرد. در موقعیت کاری خودش که آرایشگاه مردانه بود هم کمی مشکل پیدا کرده بود. ایشان در جستجوی روانشناس ایرانی در فنلاند بود که من را پیدا کرد و با جلسات منظم مشاوره تلفنی این مشکل حل شد.
ایشان با همسرش دچار اختلاف شده بودند. اضطراب و استرس شدیدی داشتند. از زندگی ناامید و مایوس شده بودند. با جلسات مشاوره روانشناسی و بررسی دقیق رفتار ها و عملکردشان راهکارهای مناسب به ایشان پیشنهاد شد.
این شخص بعد از فوت مادرش دچار افسردگی شدید شده بود. اضطراب و استرس شدید گرفته بود. حتی تصمیم به خودکشی داشت. در جلسات مشاوره روانشناسی روی باور ها و سبک زندگی این فرد بسیار کار شد. خداروشکر بعد از مدتی به حالت طبیعی برگشت.
ایشان دچار افسردگی شدید شده بود و خودش را مدام سرزنش می کرد. این وضعیت حتی آنچنان تشدید شده بود که مدام در حال گریه کردن بود. حتی افکار منفی زیادی به ذهنش خطور می کرد. طی جلسات مشاوره توانستیم او را از این وضعیت خارج کنیم و به حالت طبیعی برگردد.
ایشان مدام در پی این بود که چرا افراد به این شکل رفتار می کنند، همه آنها را در ذهن خودش قضاوت می کرد و این قضاوت های بی پایان و نشخوار ذهنی خسته اش کرده بود، بهره وری مغزش پایین آماده بود، تمرکز روی کارهایش نداشت
ایشان دچار اضطراب اجتماعی شده بودند.حدود 3 ماه هر هفته با هم جلسه مشاوره روانشناسی تلفنی داشتیم. ایشان بسیار پشت کامپیوتر وقت صرف می کردند و توجهی به اطرافش نداشته باشد. به مرور این الگوی قوی در ذهنش شد. در حقیقت ایشان این کار را برای فرار از اجتماع انجام می داد. به مرور متوجه شد که دچار هراس اجتماعی شده بود. خداروشکر ایشان توانستند بر هراس اجتماعی اش غلبه کند.
این خانم به علت شرایط بد خانوادگی دچار مشکلات خیالبافی، زود رنجی، رفتارهای تکانشی، کمال گرایی، نشخوار ذهنی، کم رویی، ناتوانی در نه گفتن، عزت نفس و اعتماد به نفس پایین، اضطراب اجتماعی شده بود که طی جلسات مشاوره تلفنی متعدد این مشکلات حل شد
ایشان وابستگی شدید به پدرشان داشتند، وقتی او فوت کرد، دچار غم و اندوه فراوان شدند و به مرور زمان فراموش نشد و دچار افسردگی شدند، همچنین اضطراب اجتماعی داشتند. ترس از عمل جراحی هم داشتند. طی جلسات متعدد مشاوره، مشکلات کاملا حل شد و به حالت طبیعی برگشتند.
ایشان دانشجو هستند، یک هدف را آنچنان در ذهن خودش بزرگ کرده بود، که رسیدن به آن هدف در همه شرایط او را دچار استرس و تهو واستفراغ می کرد، حتی در موقع تفریح با دوستان آن درگیری ذهنی آزادش نمی کرد، و خیلی مضطرب می شد
این کاربر به علت اضطراب اجتماعی که داشته است، در اجتماع و جمعهای دوستانه شرکت نمی کرد، همین موضوع باعث شد حتی نمی توانست کوچکترین نیاز های خودش را برطرف کند، افکار منفی خیلی ذهنش را احاطه کرده بود
مدتها از فیلم های آموزشی استفاده کرد و بعد هم از مشاوره من استفاده کرد، خانواده از تغییراتش تعجب کرده بودند
در مسیر زندگی اش کمی گم شده بود و ذهنش هر دلیلی می آورد تا که به ست هدفش حرکت نکند، فقط به خیال پردازی می پرداخت
مشاوه در زمینه مصاحبه کاری گفت و همه سوال هایی که احتمال داشت که در مصاحبه کاری بیاد، با هم کار کردیم و نتیجه خوبی دریافت کرد، همیچنین در زمینه رشد شخصیتی هم جلسات بسیاری با هم کار کردیم
درمان افسردگی
افسردگی نشانه ضعف نیست. این چیزی نیست که بتوانید به سادگی از آن خارج شوید. این یک بیماری است که نیاز به درمان حرفه ای دارد. با این حال، با مراقبت صحیح، مردم می توانند احساس بهتری داشته باشند. روان درمانی ممکن است اثر پایداری داشته باشد که از بازگشت علائم حتی پس از پایان درمان جلوگیری کند.
مراجعه به روانشناس در مورد افسردگی
با مشاوره درمان افسردگی بیمار با چندین رویکرد مختلف روان درمانی آشنا می شود تا افسردگی اش بهبود یابد، به ویژه آنهایی که افسردگی خفیف تا متوسط دارند. روان درمانی می تواند به افراد مبتلا به افسردگی کمک کند؛
رویدادهای زندگی را که افسردگی بیمار را افزایش می دهد را مشخص می کند و به آنها کمک می کند راه هایی برای تغییر، پذیرش یا سازگاری با آن موقعیت ها پیدا کنند. اهداف واقع بینانه ای برای آینده تعیین کنید. فرآیندهای فکری تحریف شده یا رفتارهای غیر مفیدی را که به احساس ناامیدی و درماندگی کمک می کند را شناسایی کنند. مهارت هایی را برای مقابله با علائم و مشکلات، و شناسایی یا پیشگیری از دوره های افسردگی از آینده فراگیرند.
دو مورد از رایج ترین درمان های مبتنی بر شواهد برای افسردگی، درمان شناختی رفتاری و درمان بین فردی است. درمان شناختی رفتاری (CBT) نوعی درمان است که در آن بیماران یاد میگیرند الگوهای فکری و رفتاری منفی را که میتواند به افسردگی آنها کمک کند، شناسایی و مدیریت کنند. CBT به بیماران کمک می کند تا تفکرات غیر مفید یا منفی را شناسایی کنند، باورهای نادرست را تغییر دهند، رفتارهایی را که ممکن است افسردگی را بدتر کند، تغییر دهند و با دیگران به روش های مثبت تر تعامل کنند.
درمان بین فردی (IPT) نوعی درمان است که در آن بیماران یاد می گیرند روابط خود را با دیگران با بیان بهتر احساسات و حل مشکلات به روش های سالم تر بهبود بخشند. . IPT به بیماران کمک می کند تا وقایع دردسرساز زندگی را حل کنند یا با آنها سازگار شوند. مهارت های اجتماعی ایجاد کنند و روابط خود را سازماندهی کنند تا توانایی و قدرتشان در مقابله با علائم افسردگی و استرس های زندگی را افزایش دهند.
یکی از موارد زیر را برای مشاوره انتخاب کنید
برای هماهنگی و اطلاعات بیشتر قبل از رزور جلسه مشاوره، از طریق کلید زیر تماس بگیرید.