مشاور روانشناس در آلمان
من با ایرانیهای مقیم کشور آلمان جلسات مشاوره زیادی داشتم. با مشکلات و مسایل مختلف خانوادههای پارسی زبان در المان کاملا آشنا هستم. استرس، اضطراب، اضطراب اجتماعی، ترس از قضاوت شدن، مشکلات خانوادگی، افسردگی بعد از مهاجرت، مسایل زناشویی و موارد بسیار دیگر، در جلسات مشاوره صحبت شده است. اکثر آنها چون زبان آلمانی در حد خوبی آموزش ندیدند، نمی توانند با مشاور آلمانی زبان، ارتباط خوبی برقرار کنند و احساساتشان را بیان کنند. به همین دلیل آنها همیشه در جستجوی روانشناس ایرانی در آلمان هستند.
بیشتر افرادی که با آنها جلسه مشاوره داشتم در شهر مونیخ، فرانکفورت، دوسلدورف، برلین، کلن، هانوفر، اسن، کوبلنتس بودند. البته افرادی در مناطق دیگر آلمان هم با من جلسه مشاوره داشتند. در ضمن جلسات مشاوره فراوانی با برادران افغانستانی و تاجیکی نیز داشتم. در این مقاله میخواهم شرح دهم که چرا مهاجران ایرانی و افغانستانی دنبال مشاور روانشناس در آلمان یا دکتر روانشناس ایرانی در المان هستند. در زیر همه دلایل گفته میشود.
روانشناس ایرانی یا خارجی
تحقیقات رسمی نشان می دهد، افرادی که مهاجرت میکنند، شاید سالها طول بکشد تا آنها نحوه بیان احساساتشان را به زبان جدید فراگیرند. حتی در شرایط سخت بیماری که دچار درد هستند و به بیمارستان منتقل میشوند، به زبان مادری آه و ناله میکنند. چونکه با زبان جدید ارتباط عاطفی ندارند.
مطمئنا در مسایل روحی روانی هم همین طور است. فردی که دچار غم، اندوه، افسردگی و مشکلات خانوادگی شده است، تمام وجودش را ناامیدی گرفته است، برایش بسیار دشوار است که تلاش کند، دقیق احساساتش را به زبان دیگری ترجمه کند. به همین خاطر است که هر شخصی ترجیح میدهد، راجع به مهمترین مسایل زندگی اش به زبان مادری صحبت کند.
از طرف دیگر روانشناسی که در آلمان زاده شده است و در این کشور مطابق با فرهنگ آلمان رشد کرده است، هیچ اطلاعاتی راجع به فرهنگ یک فرد پارسی زبان ندارد، هر چند که علم و دانشش در سطح بالایی باشد. این تفاوت و ناآگاهی روانشناس خارجی، روند درمان و بهبودی را کند میکند و حتی در برخی موارد بی نتیجه میماند. در اصل زبان و فرهنگ یک حلقه مشترک بین مشاور و درمانجو است و این کمک میکند تا حرف هم را سریعتر درک کنند و فرد زودتر درمان شود. بنابراین توصیه میشود، در هر کجای دنیا هستید به روانشناس ایرانی مراجعه کنید.
معرفی محمد محمدی
من محمد محمدی مشاور روانشناس هستم. موسس کانال فکرتو بساز در یوتیوب و سایت فکرتو بساز. من حدود 275 جلسه مشاوره روانشناسی با پارسی زبانان مقیم آلمان داشتم (آخرین تاریخ بروزرسانی آذر 1402). چه افرادی که تازه وارد خاک آلمان شدند، چه افرادی که بالای 50 سال در این کشور زندگی میکنند. من کاملا با مشکلات این افراد آشنا هستم. جلسات مشاوره فراوان با آنها به من دانش و تجربه ای داده است که کاملا با شرایط روحی روانی مهاجران آلمان آشنا هستم. در زمینه های مختلف اضطراب فراگیر، اضطراب اجتماعی، حملات پانیک، استرس، افسردگی، مشکلات خانوادگی، مشاوره زوجین، مشاورههای فردی کار کردم. مشکلات روحی، مهاجران مقیم آلمان به دو دسته قبل از مهاجرت و بعد از مهاجرت تقسیم می شود. که در زیر بصورت خلاصه توضیح دادم.
تجره مشاوره گیرندگان از کشور آلمان
مشاوره گیرنده از آلمان شهر بادن وورتمبرگ
دوست عزیزمان از مهاجران افغانستانی میباشد که 8 سال در کشور آلمان در شهر بادن وورتمبرگ زندگی می کند. ایشان بخاطر اتفاقات مختلفی که در زندگی اش افتاده بود و نسبت به اخلاق مردم آلمان دچار نشخوار ذهنی و اضطراب اجتماعی شده بود. طی 10 جلسه مشاوره آنلاین صوتی که با هم داشتم مهارت های زیادی آموزش دیدند و به آرامش رسیدند. شما از طریق فایل صوتی زیر می توانید نظر ایشان، راجع به جلسه مشاوره را گوش دهید.
مشاوره با مهاجر افغانی از شهر کوبلنتس آلمان
این آقا همراه با همسر و دو فرزندش به آلمان مهاجرت کردند. چند سالی در این کشور سکونت دارند. روابط بین زن و شوهر بسیار تیره و تار شده است. در جلسه مشاوره خانواده این مسائل کاملا بررسی شد. به نتایج خوبی رسیدند.
مشاوره گیرنده از شهر فرانکفورت
این خانم سالهای زیادی در آلمان زندگی کرده است. اتفاقات بسیاری در زندگی او رخ داده است. فشارهای روحی روانی و نشخوار ذهنی، کینه و نفرت تمام وجود او را گرفته بود. با جلسات مشاوره روانشناسی تمام مسایل حل نشده ذهنش را بررسی و برطرف کردیم. الان ایشان به آرامش عمیقی رسیده است.
مشاوره گیرنده از شهر برلین
این خانم و شوهرش اختلافات زیادی داشتند و قصد داشتند از هم جدا شوند. ما در جلسات مشاوره تک تک مشکلات و مسایل را با هم بررسی کردیم و آنها را از بین بردیم. خانم بخاطر سختیهای دوران کودکی دچار افکار منفی، پرخاشگری، مشکلات زناشویی، ترس از اجتماع، ترس از دوست یابی و هراس اجتماعی بود. در جلسات مشاور درمان اضطراب اجتماعی شروع کردیم. به مرور زمان این مشکلات بهبود پیدا کردند.
شرایط سخت پناهجویی
بخشی از افراد که دنبال مشاور روانشناس در آلمان هستند بخاطر اتفاقات وحشتناکی که در طول مسیر رسیدن به آلمان تجربه کردند دچار مشکلات و مسائل روحی روانی مختلفی شدند. از راه های دشواری که همیشه خطر کشته شدن در کمینشان بود گذشتند. حتی بعضی از آنها مواجه با تیراندازی و رفتار خشن مرزبانان شدند. افرادی که مسئولیت رساندن آنها به کشورهای مقصد داشتند بسیار بد، با آنها رفتار می کردند. رفتار غیر انسانی و وحشیانیه، بی خانمانی، بدون هیچ امکانات اولیه زندگی در چادر زندگی می کردند. همه اینها و خاطرات بد و تروما باعث می شود آنها دچار ترس و وحشت، حمله های پانیک و یا حمله های عصبی می شوند. همیشه پر از استرس و اضطراب هستند.
شرایط دشوار مهاجرت قانونی به آلمان
در اینحالت معمولا فرد طی یک یا سه سال خودش را تحت شرایط سخت قرار می دهد تا زبان آلمانی را بخواند و تا نمره زبان را بگیرد و مدارکش برای مهاجرت کاری یا دانشجویی آماده شود. معمولا در این مدت فرد همیشه در استرس و اضطراب جمع آوری مدارک، درست بودن مدارک، مطالعه برای زبان آلمانی، هزینه های مهاجرت و موارد دیگر می باشد. آنقدر به خودش فشار می آورد که بعد وقتی وارد خاک آلمان شد، این اضطراب و استرس تشدید می شود. چون با چالش های جدیدی مواجه می شود. برای همین دچار مشکلات روحی روانی بسیاری می شود. این افراد دنبال روانشناس ایرانی در آلمان می گردند.
معمولا روانشناس ایرانی در آلمان به سختی پیدا می شود. آنها با استفاده از مشاوره های تلفنی بنده از طریق گوگل میت براحتی از آن استرس و اضطراب شدید خارج شدند و به زندگی عادی برگشتند. من با ایرانی های زیادی از شهر فرانکفورت، برلین، کلن، دوسلدورف،هانوفر جلسات مشاوره داشتم، اکثر آنها می گفتند ما نمی توانیم با مشاور آلمانی زبان خوب ارتباط برقرار کنیم، خیلی از روحیات ما ایرانی ها را درک نمی کنند. در ضمن چون هم زبان نیستند بیان احساسات برای ما خیلی سخت هست.
مشکلات دوران دانشجویی در آلمان
معمولا افراد جوانی که برای تحصیلات وارد دانشگاه های آلمان می شوند تصوری و دیدگاهی از ساختار تدریس و قوانین تحصیلی آنجا را ندارند. وقتی وارد دانشگاه شدند، با سختی تحصیل و پروژهها و تمرین های متعدد دانشجویی مواجه می شوند. اگر شرایط مالی مناسبی هم نداشته باشند، در نتیجه استرس و اضطراب آنها شدید می شود.
ترس از اخراج یا گرفتن نمره پایین دارند. ارتباط ضعیف با دانشجویان همکلاسی و اضطراب اجتماعی دیگر مشکلات این افراد می باشد. در بعضی از این افراد سطح استرس و اضطراب بسیار بالا می رود و از کنترل خارج می شود. اگر این اختلالات اصلاح نشود، زندگی را برای فرد بسیار دردناک می کند. بعضی از این دانشجویان که به سلامتی روان و جسم خودشان اهمیت می دهند، در جستجوی روانشناس فارسی زبان در المان می گردند. به عنوان مثال با یک دانشجو ایرانی در کلن من چندین جلسه داشتم، ایشان بخاطر استرس آنقدر دستش عرق می کرد، که مجبور به گذاشتن دستکش می شد. البته طی جلسات منظم این مشکل حل شد.
محل سکونت دور از شهرها
بعضی از خانواده های ایرانی و افغانی در مناطق بسیار دور از شهر های اصلی مثل کلن، برلین زندگی می کنند، این افراد همیشه ترس از تنهایی دارند. چون دوست و آشنا بسیار کم است و در بیشتر موارد اصلا در فاصله 200 کیلومتری دوستی ندارند. این مورد بسیار خانواده های مهاجر و پناهجو را در کشور آلمان اذیت می کند. دچار افسردگی، ترس، حمله های وحشت و پانیک می شوند.
دکتر روانشناس ایرانی در المان می تواند به آنها برای درمان افسردگی و ترس بسیار کمک کند. من هم در جلسات مشاوره با افراد زیادی جلسات مشاوره روانشناسی تلفنی داشتم که کمک فراوانی به آنها کرده بود.
نبود امکانات اولیه زندگی
بخشی از خانواده های ایرانی که به آلمان مهاجرت می کنند، در ایران دارای شرایط زندگی بسیار خوبی بودند. رفاه نسبی بالایی نسبت به دیگر خانواده های ایرانی داشتند. از خانواده های مرفه ایران هستند. با این تصور که همان شرایط در کشور آلمان برای آنها در انتظار آنهاست بدون بررسی به مهاجرت تصمیم می گیرند. چون شرایط سخت پناهجویی و مهاجرت برای آنها قابل تحمل نیست دچار مشکلات روحی و روانی فراوانی می شوند. مشاور روانشناس در آلمان برای این خانواده ها بسیار ضروری هست تا روحیه از دست رفته آنها برگرداند.
اضطراب اجتماعی و مهارتهای ارتباطی
طبق تجربه فراوان من از جلسات مشاوره با مهاجران مقیم در آلمان متوجه شدم اضطراب اجتماعی یکی از مشکلات اصلی این افراد است. یکی از مشکلاتی که اضطراب اجتماعی را شدید می کند، نداشتن مهارت کافی در زبان آلمانی می باشد. فهم مکالمات و بیان پاسخ درست یکی از دغدغه های این افراد است. نکته بعدی، کارکردن در محیط های شغلی می باشد. خوب همیشه این افراد استرس و اضطراب این را دارند که کاری اشتباه انجام ندهند، یا حرفی به اشتباه نگویند تا مورد تمسخر و مواخذه همکاران قرار نگیرند. افزایش این روند آنها را دچار اختلال اضطراب اجتماعی می کند. البته این مورد به هیچ وجه نگرانی ندارد و درمان اضطراب اجتماعی با جلسات منظم مشاوره حاصل می شود.
زبان آلمانی
ندانستن زبان آلمانی یک از مشکلات رایج در بین مهاجرین هست. بیشتر مهاجرین شاید پس زمینه ای نسبت به زبان انگلیسی داشته باشند. اما زبان آلمانی برای آنها جدید و تازه می باشد. وقتی وارد این کشور می شوند و ناتوانی آنها در ارتباط با دیگران باعث دلسردی و اضطراب می شود. خیلی مواقع فرد را دچار اضطراب اجتماعی می کند.
اضطراب اجتماعی یکی از مشکلات عمده ایرانیان مقیم کشور آلمان می باشد.ندانستن زبان آلمانی و باورهای نادرست در ذهنشان آنها را از ارتباطات اجتماعی دور می کند.
ترس از دست دادن شغل
مهمترین مساله ای که افراد مهاجر را در کشور آلمان تهدید می کند و بسیار اضطراب آور است. البته ترس پیدا نکردن شغل هم هست. اما چون شرایط مهاجرت با سختی های فراوان شروع می شود فرد را همیشه ناامید از همه چیز می کند. حتی افرادی که دارای شغل خوبی هم هستند دچار استرس و اضطراب شدید هستند. در این مواقع با جلسات مشاوره روانشناسی مهارت های کنترل اضطراب به آنها آموزش داده می شود.
برای افراد متاهل مسئولیتها سنگین تر است.در نتیجه فشار روحی روانی سنگینی بر فرد وارد می شود. در چنین شرایط نیاز به مشاوره روانشناس دارد تا ذهن نامنظم و به هم ریخته اش را آرام کند.
ترس از بازگشت به وطن
بعضی از این افراد بصورت غیرقانونی وارد خاک آلمان می شوند. حتی سالها منتظر دریافت کارت اقامت می شوند. این انتظار آنها را کلافه و سردرگم می کنند. از طرفی تمام پل های برگشت به وطن را از بین بردند. این شرایط نامشخص و انتظار بیش از حد، روح و روان آنها را بسیار آسیب می زند. جلسه های رواندرمانی می تواند از شدت درد و رنج آنها بکاهد و کمک کند تا به زندگی عادی برگردند و آنها را از کارهای خطرناک و صدمه زدن به خود دور کنند.
اختلاف فرهنگی بین ایران و آلمان
معمولا افرادی که تصمیم به مهاجرت می گیرند اصلا زمانی را برای تحقیق راجع به تفاوت های فرهنگی دو کشور صرف نمی کنند. وقتی وارد خاک آلمان می شوند متوجه این تفاوت ها می شوند. به عنوان نمونه، مردمان شرقی یا ایرانی ها فرهنگ حرف زدن و ارتباط عمومی بالایی دارند، اما آلمانی ها بسیار کم حرف هستند و همچنین تفاوت های دینی و مسایل مذهبی باعث آزار بعضی از خانواده ها می شود. قوانین و ارزشهای جدید فرهنگی که اصلا با آنها آشنا نبودند، یک دفعه در آنها شوک و اضطراب ایجاد می کند. مواجه شدن با مهاجران کشور های دیگر با فرهنگ های متفاوت این اضطراب را بسیار بیشتر می کند. مشاوره روانشناسی در آلمان می تواند به این افراد کمک کند تا این مشکلات را حل کنند.
شرایط سخت استفاده از امکانات روان درمانی آلمان
مهاجران کشور آلمان برای استفاده از خدمات روانشناسی مشاوران آلمانی باید درخواست خود را به اداره تامین اجتماعی محل سکونت خود ارسال کنند. چون تعداد درخواست ها بسیار زیاد هست و همچنین تعداد مشاوران روانشناسی در آلمان محدود است، اکثر این درخواست ها رد می شود. پیدا کردن مشاور روانشناس در آلمان برای مهاجران بسیار سخت و زمان بر است. در جلسات مشاوره با اکثر افرادی که جلسه مشاوره داشتم از شرایط بسیار دشوار آلمان برای پیدا کردن روانشناس می گفتند. برای همین برای آنها انتخاب مشاور روانشناس ایرانی بصورت تلفنی بسیار راحت و آسان است.
مشکلات ازدواج مهاجران در آلمان
یکی از مشکلات عمده مهاجران ازدواج است. این مشکلات تنوع زیادی دارد. در زیر فهرست آنها آورده شده است.
- ازدواج فرد مهاجر فارسی زبان زن با مرد آلمانی
- ازدواج فرد مهاجر فارسی زبان مرد با زن آلمانی
- ازدواج فرد مهاجر فارسی زبان از راه دور با فردی در ایران یا افغانستان
- ازدواج راه دور فردی در ایران یا افغانستان با فردی آلمانی به قصد مهاجرت
- مشکلات آزادیهای اجتماعی تهدیدکننده خانواده
- پیدا نکردن گزینه مناسب ازدواج در جامعه کوچک فارسی زبانان آلمان
مهاجرین در مورد ازدواج به دلایل مختلفی به دکتر روانشناس ایرانی در المان مراجعه میکنند. به عنوان مثال در بسیاری از جلسات مشاوره مشاهده میشود، که خانمهایی که با مرد آلمانی ازدواج میکنند، از کمحرفی و ارتباط بسیار کم مرد آلمانی رنج میبرد. اما در مورد ازدواج مردهای پارسی زبان با زن آلمانی معمولا قابل قبول نبودن فرهنگ آزاد آنها و همین طور نداشتن رفتار مشابه زن پارسی زبان، مثلا آشپزی نکردن در منزل و موارد دیگر شکایت میکنند. مورد بعدی که در جلسات مشاوره زیاد دیده می شود، ازدواج راه دور است. یعنی مرد یا زن پارسی زبان سالها در کشور آلمان هست و قصد ازدواج دارد. از اقوام و بستگانش در ایران یا افغانستان درخواست میکند، که فردی برای او پیدا کنند. تمام ارتباطات برای آشنایی از طریق شبکههای اجتماعی است. معمولا از این طریق بصورت واقعی دو طرف با هم آشنا نمی شوند. بعد از ازدواج و رسیدن فرد به خاک آلمان تفاوتها و مشکلات آشکار می شود. در بعضی موارد افراد بین تعهد به خانواده و آزادی اجتماعی گیر میکنند. در برزخی میمانند، که نه میتوانند خانواده را خوب مدیریت کنند، نه به آزادیهای خودشان بپردازند و همیشه در یک شرایط اضطرابآور باقی میمانند. مشاور خانواده در آلمان میتواند بسیار مفید و کمک کننده باشد. تجربه من در جلسات مشاوره نشان میدهد، این افراد از طریق آموزش می توانند، مهارتهای فراوانی کسب کنند، که برای بهبود مشکلاتشان بسیار کارساز است.
کلام آخر
فردی که به آلمان با هر نامی مهاجر یا پناهجو نقل مکان می کند، ممکن است دچار ترس، سرخوردگی، اضطراب شدید، اضطراب اجتماعی، حملات پانیک یا حملات عصبی شدید شوند. حتما این افراد باید در پی یک مشاور روانشناس در آلمان باشند اگر هم نتوانستند در آلمان روانشناس پیدا کنند می توانند از جلسات مشاوره روانشناسی فکرتو بساز بهره ببرند. مسائل و مشکلات روحی روانی در دوره مهاجرت بسیار می تواند در رشد و پیشرفت شما تاثیر منفی گذارد. بنابراین برای حل آنها باید حتما جدی باشید. برای هماهنگ کردن جلسه مشاوره با روانشناس ایرانی به شماره 093559263099 در واتس آپ پیام بدهید. منتظر پیام شما هستم.
برای باخبر شدن از آخرین مقالات، عدد 1 را از طریق کلید زیر به واتس آپ فکر تو بساز ارسال کنید.
30 دیدگاه
به گفتگوی ما بپیوندید و دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید.
سلام من دنبال روانشناس ایرانی در فرانکفورت بودم که سایت شما را پیدا کردم. ببخشید شما در اینجا حضور ندارید. روش مشاوره شما تلفنی است. آیا با گوگل میت هم صحبت می کنید؟ من در فرانکفورت زندگی می کنم بسیار هراس اجتماعی دارم. وارد هر جمعی می شوم می ترسم صحبت کنم. شغلم آرایشگری هست. وقتی مغازه من شلوغ می شود و مشتری ها پشت سر من منتظر می مانند احساس بدی به من دست می دهد. کنترل خودم را از دست می دهم. حالم بد می شود. می ترسم این حالتم بدتر شود. من برای گرفتن مشاوره باید به واتس آپ شما پیام دهم؟ لطفا جواب من را سریعتر دهید
درود
وقت شما بخیر
متوجه مشکل شما شدم، در این زمینه تجربه فراوانی با ایرانی های مقیم اروپا داشتم و با جلسات مشاوره مشکلشان حل شد. نگران نباشید. لطفا به شماره زیر در واتس آپ پیام دهید
09355923099
من و همسر و دو فرزندم 20 ساله آلمان زندگی می کنیم. همیشه یک فکر من را اذیت می کند
شما مشاوره خانواده برای رابطه زن و شوهر می دهید؟
یک فکر به جان من از چند سال پیش افتاده است و دیگه به حد بالای خودش رسیده است
من خیلی عصبانی و خشن شدم
حتی دست پسر کوچکم را با قاشق داغ کردم. خشم و نفرت تمام وجود من را گرفته
همیشه پرخاشگرم
حتی با همسایه ها هم دعوا می افتم
من فکر می کنم شوهرم با جاری من که اون هم در آلمان زندگی می کند در ارتباط هست.
من دچار شک و تردید زیاد شدم. چطور می توانم با شما صحبت کنم.
درود
وقت شما بخیر
خوب چون این موضوع در ذهن شما چند سال بصورت حل نشده است و به مرور زمان این شک و تردید زیاد شده است، در نتیجه فشار اضطرابی به شما وارد می شود و خشم و عصبانیت شما زیاد می شود. باید جلسه مشاوره با شما و همسرتان داشته باشیم تا این موضوع کاملا بررسی شود. برای هماهنگ کردن جلسه مشاوره آنلاین می توانید در واتس آپ به شماره 09355923099 پیام دهید
موفق باشید
من یک دختر ایرانی الاصل هستم که در آلمان بدنیا آمدم.
ما در برلین زندگی می کنیم. از نظر خانوادگی مشکلات زیادی داشتم. روحیه من داغون هست. همه اینها به کنار، با آدمهایی آشنا می شوم که از من داغون ترند.
نمی دونم چرا همش دنبال رابطه با آدم های بدتر از خودم هستم.
انگار برای من یک آدم درست و حسابی پیدا نمی شه. از دوستانم پرسیدم که چرا شانس من اینطوریه نتونستند به من کمک کنند. برای همین دنبال روانشناس ایرانی در برلین می گشتم که سایت شما را پیدا کردم
می خواستم بپرسم چرا برای من همش اینجوری میشه؟
آیا کائنات برای من اینطوری تصمیم گرفتند، چرا یک آدم خوب سر راه من قرار نمی گیره.
لطفا راهنمایی کنید
درود
وقت بخیر، احتمالا این الگو بر می گردد به دوران کودکی شما، من باید دقیق با شما صحبت کنم تا متوجه سرگذشت شما در دوران کودکی شوم. احتمالا در یک تله روانی گیر کردید و ذهن شما مدام آن را تکرار می کند. حتما از طریق واتس آپ به من پیام بدید تا روز و زمان جلسه مشاوره را هماهنگ کنیم
موفق باشید
ببخشید من اصلا مشاور خانواده در آلمان پیدا نکردم
البته وجود دارند اما گرفتن نوبت آنقدر سخت هست، که شاید 3 ماه باید توی نوبت باشم تا به من وقت بدهند
من نسبت به رفتار شوهرم حساس شدم
خیلی با او بد رفتار می کنم
البته نمی دانم اشکال از اوست یا من
البته این چند وقته روی یک موضوع دچار مشکل شدیم نتوانستیم تصمیم بگیریم
چطوری می توانم از مشاوره شما استفاده کنم
درود
وقت بخیر
برای هماهنگ کردن جلسه می توانید در واتس آپ به شماره 09355923099 پیام دهید
موفق باشید
سلام
وقتتون بخیر جناب محمدی
من ارسلان هستم از آلمان
نیاز به مشاوره دارم.
می خواستم در موردش باهاتون صحبت کنم
ویدیوهاتون را در یوتیوب دیدم
من در اوضاع خوبی نیستم الان تقریبا 3 ماهه که به آلمان مهاجرت کردیم
همسرم قبل از من اومده بود، تقریبا یک سال و نیم از هم جدا زندگی کردیم
کنار هم نبودیم اما رابطه مان خوب بود. ولی همسرم اومد آلمان چون دانشجوی اینجا شده بود
من و دخترم هم 3 ماه پیش اومدیم پیش ایشان
و الان در برلین هستیم
داستان های مهاجرت که خودتان در جریان هستید بسیار منو عذاب داده است
یک طرف موضوع هست
و همچنین بحث کمالگرایی من که از بچگی با من بوده است
اضطراب بسیار زیاد، که همیشه همراه من بوده
من حتی در ایران هم بودم این اضطراب را داشتم
حتی یک بار پیش پزشک رفتم و ایشان گفت استرس فراگیر دارید و برام دارو تجویز کرد
یه مدتی مصرف کردم و حالم بهتر شد
الان اینجور که متوجه شدم افسردگی زیادی دارم
استرس خیلی زیادی دارم
احساس می کنم که هیچکاری نمی توانم انجام دهم
هرچقدر هم تلاش می کنم این الگو ها را اصلاح کنم نمی توانم
نمی توانم شروع کنم
نمی توانم ادامه بدهم
من فقط در اول ازدواجم پیش یک مشاور رفتم
و جداگانه با من و همسرم صحبت کرد
گفت خیلی خوبه می توانید زندگیتان را شروع کنید
با اینحال همین اطلاعات را به شما دادم تا کمک کنید
درود وقت بخیر
خوب شما زمینه اضطرابی هم دارید و همچنین تازه مهاجرت کردید. این شرایط مطمئنا می تواند در روحیه شما تاثیر منفی گذارد و شما را غمگین کند. شما در این شرایط حتما به یک مشاور روانشناس نیاز دارید تا باورها و ذهن شما را اصلاح کند و تغییر دهد. پس حتما پیگیر این مشکلتان باشید. در شرایط مناسبی نیستید.
موفق باشید.
سلام آقای مشاور
من حدود یک سال در آلمان زندگی می کنم. من و همسرم در شهر کلن زندگی می کنیم
یک اتفاق عجیب برای من افتاد میتوانید من را راهنمایی کنید
قبل از اینکه من به آلمان بیام همسرم از طریق درخواست به دانشگاه وارد اینجا شد
بعد از یکسال ویزای من درست شد و به آلمان اومدم
در این مدت که از همسرم جدا بودم به من خیلی فشار اومد
دچار خودارضایی شدم. بعضی موقع از خودم حجالت می کشم و خودم را سرزنش می کنم
اما الان که به آلمان اومدم باز هم این عادت سر من مونده و دست از سرم برنمی داره
خیلی از خودم شرمنده هستم
این شرایط روی روابط من و همسرم تاثیر گذاشته و نسبت به اون بی میل شدم
همسرم به من شک کرده که من شاید با زن دیگری در ارتباطم
همه چیز پیچ در پیچ شده
فکرم داغون شده
اینجا هم تنها هستیم فشار روحی بدی به من اومده
منو کمک کنید
درود
وقت بخیر
به شما حق می دهم که دچار این مشکل شدید، خوب این موضوع به این گستردگی را نمی توان با یک جمله راهنمایی و برطرف کرد. نیاز هست من با شما جلسات متعدد بگذارم و سبک زندگی شما را دقیق بررسی کنم. روی باور های شما تغییرات ایجاد کنم تا کم کم از مشکل رها شوید.
برای دریافت مشاوره به شماره 09355923099 در واتس آپ پیام دهید
موفق باشید
سلام آقای دکتر
من 26 سالم هست
در شهر دوسلدورف المان زندگی می کنم، دانشجو هستم
البته الان مشغول کار هم هستم
من خیلی ریشه مذهبی دارم
از اینکه رابطه ای با خانم داشتم همیشه خودم را منع می کردم و الان هم می کنم
اعتقاد به ازدواج دارم
اما هنوز نتوانستم دختر مورد نظرم را پیدا کنم
از یک طرفی از خیلی سال پیش بخاطر فشار جنسی دچار خودارضایی شدم
یک دلیل اینکه هنوز ازدواج نکردم
دلم می خواهد یک همسری داشته باشم که حجاب اسلامی داشته باشد
مثلا روسری و مانتو داشته باشد
چون می ترسم کسی به اندامش نگاه کند
برای همین هنوز فرد مناسبم را پیدا نکردم
نمی دانم اصلا این فکر درست است که من اینجا زندگی می کنم باید همچین معیاری برای انتخاب همسر داشته باشم؟
میشه من را راهنمایی کنید
درود آقا مهدی
متوجه مشکل شما شدم
شما موقعی که شما وارد سن بلوغ شدید، تمایلات جنسی شما برانگیخته شده بود و خوب برای شما شرایط گرفتن همسر در آن موقع نبود. در نتیجه شما برای ارضای این نیاز به سمت خودارضایی شدید. این خود ارضایی هم معمولا با نگاه به اندام خانم ها و دخترهایی که در خیابان و جاهای مختلف می بینید در ذهن شما شکل می گیرد. یعنی شما در زمان خود ارضایی آن خانم که به بدنش نگاه کردید را بیادتان می آورید و خودارضایی می کنید. خوب این الگوی غلط در ذهن شما طی چند سال شکل گرفته است. حالا شما تصمیم به ازدواج دارید. ترس از این دارید که دیگران به بدن همسر آینده شما توجه کنند و در ذهنشان او را بیاد بیاورند و خودارضایی کنند. خوب این فکر وسواسی بسیار خطرناک است. اگر رشد کند شما حتی بعد از ازدواج هم دچار مشکل می شوید. در همه جا نگران این هستید که دیگران به بدن همسر شما نگاه کنند. حتما باید با هم حداقل 20 جلسه بگذاریم تا جلوی این فکر وسواسی را بگیریم و نگذاریم رشد کند. چون در آینده به شما صدمه زیادی می زند.
موفق باشید
سلام
من مشکلی با خانمم دارم
می خوام من را راهنمایی کنید
من از مهاجرهای افغانی هستم
4 ساله المانم در شهر کوبلنتس
خانمم همیشه من را تحقیر می کنه
خیلی خشن و پرخاشگر هست
پیش خودم خجالت میکشم که هنوز بااین هستم میگم چون دوتا دختر دارم باید با اون زندگی کنم
دوازده سال از ازدواج ما میشود
چندین بار با هاش حرف زدم که دست بردار از این کارهایت
ولی هیچ حالیش نمیشه همیشه من تحقیر میکند میگه برو بیرون از خانه من
من الان کلاس زبان آلمانی میرم هنوز اینجا کاری را شروع نکردم
بار اول که آمدیم ایجا در دوران کمپ منو دور کرد از بچههام
مدت دوسال دوباره آمدم ولی هیچ چی تغیر نکرده
به من میگه کنار گذاشتم ولی من ایمان وباور دارم هنوز هم توی این خط است
ببخشید شما آلمان هستید آقای دوکتور
من مشکل دیگری ندارم فقط فکر می کنم با چند مردی دیگری در ارتباط است
و پرخاشگری میکند و به هر چیزی ناحق گیر میده
با بچه ها درست رویه نمیکند
همیشه تمام وقت رو گوشی است
می خواهم من را کمک کنید چه تصمیمی برای زندگی ام کنم
درود
وقت بخیر
پرخاشگری زن دلایل مختلفی دارد. نمی توان در قالب یک پیام شما من در این مورد نظری دهم. در مورد اینکه با مردهای دیگری ارتباط دارد این هم نیاز به تحقیق و بررسی کامل دارد. نمی توان با شک و تردید این حرف را زد. مسایل شما مبهم هست نیاز به جلسه مشاوره دارید. من آلمان نیستم اما به مهاجران آلمانی از طریق گوگل میت مشاوره روانشناسی تلفنی می دهم. شما هم می توانید از طریق واتس آپ 09355923099 با من در مورد جلسه هماهنگ کنید
خدانگهدار
سلام آقای دوکتور
من در المان بسر می برم
در کمپ دوسلدورف المان هستم. روحیه بدی دارم. با همسرم مشکل دارم. با هم خوب نیستیم. در اینجا پیش مشاور آلمانی رفتیم. اما به ما کمکی نکرد. چون هم زبان ما هم نبود من نتوانستم مشکلم را دقیق بگویم
می خواستم شما کمک کنید. به ما بگویید مشاوره شما چطور هسته
درود عزیز جان
وقت بخیر
از طریق شماره 09355923099 در واتس آپ پیام دهید تا جلسه مشاوره را هماهنگ کنیم
موفق باشید
سلام آقا
من 35 سال در آلمان در شهر فرانکفورت زندگی می کنم،
به چند تا پزشک در اینجا سر زدم
خیلی دقیق منو بررسی نمی کنند، اصلا متوجه نشدند که من چه بیماری دارم
خیلی بی حال هستم
صبح ها از خواب پامیشم اصلا حوصله ندارم بی انگیزه شدم
معده ام به خودش می پیچه
یکی از دکترها به من گفت شما باید پیش روانشناس برید
من هم در گوگل
روانشناس ایرانی در فرانکفورت را جستجو کردم شما را پیدا کردم
سوالم اینه چطور می تونم خودم را درمان کنم
مخلص شما پدارم هستم
درود وقت بخیر
اینکه می گویید بی حس و حال هستید
از نشانه های افسردگی هست اما باید با هم جلسه مشاوره بگذاریم و دقیق بررسی کنیم، بعد از تشخیص شروع به درمان کنیم، می توانید به شماره واتس آپ من پیام بدید تا جلسه را هماهنگ کنیم
موفق باشید
سلام وقتتون بخیر
مشاورتون به چه شکلیه؟
هزینه اش؟
آیا هیپنوتراپی هم انجام میدین؟
من یک مهاجر افغانستانی هستم
حدود 8 سال در آلمان در شهر کلن زندگی می کنم. مشکلی پیدا کردم. 2 سال پیش عاشق دختر آلمانی شدم. او کارمند دولت بود و کارهای مهاجران را رسیدگی می کرد. من یک بار به او گفتم که می خواهم شما را ببینم اما قبول نکرد و از آن زمان تا حالا روحیه ام خیلی بد است. بد اخلاق شدم. حتی از شغلم خارج شدم. الان بیکار هستم
چطور می شود از این حال بیرون آمد.
شما هستید. اینجا روانشناس فارسی زبان خیلی کم است. من شما را از طریق گوگل پیدا کردم و روانشناس ایرانی در کلن در گوگل جستجو کردم.
روش مشاوره شما چطور است.
درود دوست عزیزم
بله مشکل شما را کاملا متوجه شدم. مشکل شما حل می شود نگران نباشید. روش مشاوره من بصورت تماس صوتی است. از طریق گوگل میت می توانید تماس بگیرید. برای هزینه مشاوره هم می توانید در واتس آپ پیام دهید
موفق باشید
سلام آقای روانشناس
من از ایرانیان مقیم هانوفر هستم.
5 سال در این شهر زندگی می کنم. من یه مشکلی دارم می خوام با شما درمیان بگذارم. می خواهم کمک کنید. من بعد از 5 سال هنوز احساس خوبی ندارم. با اینکه اینجا آزادی و تفریحات و امکانات زیادی هست. اما من هنوز نتوانستم به اینجا عادت کنم.
مشکل من اخلاق مردم آلمان هست.
درک نمی کنم چرا اینطوری هستند
من نتوانستم یک دوست آلمانی پیدا کنم
بارها شده با آنها در جاهای مختلف صحبت کردم. اما نتوانستم دوست بشم.
به نظر شما چه کار باید کنم.
آیا در این زمینه به من مشاوره می دهید؟
درود عزیزم
متوجه مشکل شما شدم. شما هنوز به کشور آلمان احساس تعلق نکردید. این مشکل افراد زیادی است. شما باید وقت روانشناسی بگیرید تا در جلسات مشاوره به شما مهارت های لازم آموزش داده شود.
خوبی؟
من شما را از اینترنت پیدا کردم
اخه من روانشناس ایرانی در اسن را سرچ کردم
شما در شهر اسن نیستید؟ درسته؟
من متن سایت شما را خواندم
متوجه شدم شما در ایران هستید
چطوری مشاوره می دهید؟
من اینجا اضطراب شدید دارم.
هر کاری می خواهم انجام دهم می ترسم دیگران به من بخندند
می ترسم کار اشتباهی انجام دهم
البته در ایران اینطوری بودم اما خیلی کمتر بود
به المان اومدم بدتر شده
چه کار باید کنم
به هم وطنت لطفا کمک کنید.
درود
وقت بخیر
امیدوارم خوب باشید. شما ترس از قضاوت شدن دارید. این یکی از نشانه های اضطراب اجتماعی است. لطفا از لینک زیر تست اضطراب اجتماعی بگیرید و امتیازی که کسب کردید را از طریق واتس آپ برای من بفرستید. توجه کنید لینک زیر در یوتیوب می باشد.
https://youtu.be/GTfoOaglfIk
سلام آقای مشاور
خوب هستید
الان که دارم به شما پیام می دهم بسیار ناامید هستم
مرتب حملات پانیک می شوم
من 10 سال در آلمان در شهر اسن زندگی می کنم.
اینجا اصلا روانشناس فارسی زبان پیدا نمی شود. آلمانی ها هم که اصلا حرفهای من را نمی فهمند.
شما را یکی از دوستانم که، ازتان وقت روانشناسی گرفته بود به من معرفی کرد.
می خواستم منو حمایت کنید
اینجا تنها هستم
لطفا به من بگید چطور باید از شما مشاوره بگیرم
درود
وقت بخیر
برای گرفتن وقت مشاوره لطفا در واتس آپ به من پیام دهید
موفق باشید
سلام آقای دکتر
خسته نباشید
من هلند زندگی می کنم، دخترم 25 سالش هست
ایشان خیلی وقته از من جدا شده و با یک پسر دیگر زندگی می کند.
مشکل من این است که ایشان خیلی ماریجوانا و سیگار و دیگر مواد مخدر استفاده می کند
روابط ایشان با من هم اصلا خوب نیست. به حرف های من هم گوش نمی دهد.
من از شوهر جدا شدم و ایشان در ایران زندگی میکنند
رابطه شوهرم هم با دخترم اصلا خوب نیست.
می خواهم شما به عنوان مشاور به دخترم کمک کنید تا از مصرف این مواد دست بکشه
نحوه مشاوره شما چطور است؟
درود عزیزم
اگر درخواست شما برای ترک سیگار و مواد مخدر است، نیاز به یک دوره طولانی مدت داریم. چون ابتدا باید اعتماد سازی کنیم و بعد آهسته آهسته مراحل ترک اعتیاد را جلو ببریم. بنابراین با چند جلسه ساده نمی توان این مشکل را حل کرد.
اگر هم مشاوره می خواهید به من در واتس آپ پیامم دهید.
موفق باشید